LONJAKKAN JUALAN ANDA HANYA 0.30 SEN SEHARI DENGAN WEBSITE PERIBADI

Gambar Pengiklan
COACH IQBAL FTBR
Chat Now Visit Shop
Category
Servis
Brand




K-Zact Global 
www.k-zact.com
Air Asia
🌐 www.airasia.com
Lazada  
🌐 www.lazada.com.my
Shopee
🌐 www.shopee.com.my 
Zalora  
🌐 www.zalora.com.my
Alibaba
🌐 www.alibaba.com 
Dll... 
Syarikat2 besar seperti ini kesemuanya mempunyai Website Peribadi mereka sendiri... 
Dengan adanya Website Peribadi, perniagaan mereka akan menjadi lebih profesional, jualan mereka akan menjadi melonjak...


Jika anda seorang pemilik perniagaan, anda pastinya tertanya-tanya mengapa perlu adanya Website Peribadi sedangkan ramai antara kita berinteraksi di media-media sosial. Betul tak? Apa bestnya kalau kita ada Website Peribadi?
Mahu tidak mahu, semua entiti perniagaan perlukan sebuah Website Peribadi. Kenapa? Kerana Ia merupakan sesuatu keperluan yang amat penting bagi sesebuah syarikat bagi memperluaskan dan memberitahu jenama mereka kepada khalayak ramai.
Jika perniagaan tiada website bagaimanakah orang ramai ingin mengetahui informasi berkenaan perniagaan anda? Tidak kira sama ada anda adalah syarikat besar, kecil ataupun orang perseorangan yang ingin berkongsi maklumat mengenai produk atau perniagaan anda, Website Peribadi perlu dibangunkan kerana ia merupakan platform yang mudah dicapai oleh orang ramai walau berada di mana pun jua. Ia juga merupakan salah satu cabang pemasaran digital yang perlu anda miliki.
Mungkin anda akan kata, anda sudah ada Facebook, Instagram (sekadar menyebut beberapa nama) untuk anda beritahu tentang produk anda. Tetapi cuba bayangkan, suatu hari, akaun Instagram anda yang mempunyai beribu-ribu follower itu digodam. Semua data, coretan dan follower anda hilang dalam sekelip mata. Namun jika anda memiliki website, masalah akaun digodam dan follower hilang tidak akan menjadi ancaman kepada perniagaan anda.

UNTUK TEMPAH WEBSITE PERIBADI ANDA SEKARANG, SILA KLIK BUTANG DIBAWAH
 

 



Sebelum penggunaan teknologi secara atas talian digunakan secara meluas, bagaimana pengusaha menyebarkan maklumat dan jenama mereka? Kebanyakan mereka biasanya akan menggunakan strategi mengedarkan brochures, flyers yang biasanya diedarkan ke pasaraya-pasaraya, ke rumah-rumah dan pelbagai cara kreatif lain lagi yang mereka lakukan.
Kalau diikutkan banyak lagi cara konvensional yang boleh diguna pakai. Namun begitu, cara begini adalah terhad dan tertumpu kepada sesuatu kawasan sahaja dan kos yang diperuntukkan juga agak tinggi berbanding dengan apa yang laman Website Peribadi kita tawarkan.
Bayangkanlah juga dengan Website Peribadi yang anda telah bangunkan memberi 1001 jawapan kepada orang ramai mengenai produk anda. Maknanya anda menerangkan secara detail dari A hingga Z mengenai produk anda. Ditambah lagi dengan penggunaan teknologi terkini, menjimatkan masa dalam membuat sesuatu closing sale hanya menggunakan robot chat yang diletakkan dalam Website Peribadi anda. Dimana robot chat ini berfungsi sebagai penghubung untuk anda dalam memberi penerangan dan penjelasan mengenai syarikat anda.
Mengapa khalayak ramai melayari internet atau google?  Kebanyakan mereka mencari informasi (contoh: seperti di bawah). Dan kenapa mereka memilih untuk melayari Website Peribadi anda? Kerana informasi yang mereka cari ada di dalam Website Peribadi anda.
Jadi jika anda membangunkan Website Peribadi anda, pastikan anda memberikan informasi yang banyak mengenai perniagaan dan jenama anda. Keadaan ini menunjukkan anda tidak mencari pelanggan tetapi pelanggan itu sendiri yang datang mencari melalui google dan anda pula telah mempunyai pelanggan yang berkualiti dan bakal memerlukan perkhidmatan atau produk yang anda tawarkan.
Contoh: Jika seseorang itu mencari informasi mengenai ubat sakit lutut dan ditaip dalam ruangan search di google “Ubat Sakit Lutut” perkataan yang berkaitan dengan ubat sakit lutut akan dicapai dan dipaparkan google untuk khalayak melihat dan melawat website yang berinformasi mengenai ubat sakit lutut itu.
Dengan adanya Website Peribadi sendiri, anda sebenarnya telah mempunyai peluang besar untuk perniagaan anda. Bukan itu sahaja malahan ia membantu dari segi pemasaran yang luas dan penerangan yang lengkap mengenai syarikat perniagaan anda.

UNTUK TEMPAH WEBSITE PERIBADI 
ANDA SEKARANG, SILA KLIK BUTANG DIBAWAH
 

 




Ramai buat perniagaan secara online tetapi mereka lupa akan Website Peribadi. Tidak kisahlah anda dari syarikat besar peguam yang terkenal atau pemilik 6 gudang besar. Semua orang memerlukan dan nak tahu akan kewujudan perniagaan anda secara online dari segi digital marketing yang sedang pesat berkembang. Tidak dapat kita sangkalkan bahawa semua orang mempunyai akses ke internet. Persoalannya kenapa Website Peribadi penting? Disini saya ulaskan sebab-sebabnya.
1. Pencarian Pada Search Engine Menjadi Mudah
 Dengan adanya Website Peribadi ia akan memudahkan target audience anda untuk tahu akan kewujudan perniagaan atau syarikat anda. Katakanlah anda pemilik kedai yang menjual bahan organik dan keyword target Website Peribadi anda adalah “bahan organik” dan Website Peribadi anda muncul pada halaman pertama Google. Bukankah ini merupakan satu pencapaian yang mengagumkan? Hosting yang mempunyai pengiktirafan SSL dan penggunaan SEO yang bagus akan menyebabkan Website Peribadi anda muncul di halaman pertama Google.

2. Menaikkan Kredibiliti Peniagaan

Bila kita tengok brand ternama dari luar dan dalam negara kita dapat lihat mereka mempunyai Website Peribadi sebagai digital marketing mereka dan platform untuk mereka berkomunikasi dengan pelanggan selain daripada media sosial. Bila adanya Website Peribadi atau syarikat ini menandakan anda sudah diiktiraf dan boleh dipercayai.
3. Kepercayaan & Testimoni Meningkat
Berdasarkan point kedua saya bahawa kita boleh kongsikan banyak informasi. Oleh itu anda bolehlah selitkan testimoni dari pelanggan yang pernah menggunakan servis atau produk anda. Tiada sebab dah untuk pelanggan meragui dengan anda. Pelanggan boleh terus bertanya melalui Website Peribadi. Lebih banyak testimoni yang bagus, lebih ramai orang percaya dan beli produk atau servis anda.
4. Banyak Informasi Dapat Dikongsikan
Jika kita lihat di dalam media sosial informasi yang boleh dikongsikan agak terhad. Dalam Instagram yang dapat kita lihat mereka banyak fokuskan kepada gambar dan caption yang menarik sahaja. Dalam Website Peribadi pula anda boleh kongsikan sebanyak mana informasi yang ingin disampaikan. Bila adanya perniagaan secara onlineanda perlu fokuskan apa yang pelanggan anda nak tahu dan feedbacks yang akan diterima. Feedbacks seperti dari segi penambahbaikkan produk dan packaging cosmetics anda. Kiranya anda ‘Expecting the Unexpected’. Dari mana ia dibuat, bahan apa yang digunakan serta produk ini ada diuji pada haiwan? Respon terhadap soalan-soalan sensitif kadang-kadang orang nak tahu. Gambar dan video yang menarik juga memainkan peranan dan mestilah dipamerkan untuk tarik perhatian.
5. 24 Jam Akses Tanpa Terhad
Website Peribadi anda boleh diakses 24 jam oleh sesiapa, di mana sahaja dan berapa lama untuk mereka luangkan masa di dalam Website Peribadi anda. Anda hanya perlu invest sedikit wang untuk membeli hosting dan domain serta maintenance yang diperlukan untuk Website Peribadi anda beroperasi dengan baik selama 24 jam sehari.

UNTUK TEMPAH WEBSITE PERIBADI 
ANDA SEKARANG, SILA KLIK BUTANG DIBAWAH
 

 


Storage Handpone Orang Jadi Penuh Punca Sale Kita Menurun
Kalau sebelum2 ini cara kita nak jual barang ke... nak jual produk2 kita ke... ramai orang tertumpu di group2 wassap, personal wassap, group telergram atau medium lain... kita cerita pasal wassaplahkan, sbb ramai orang guna wassap dah menjadi tempat untuk beriklan sekarang ni. 
Setiap kali kita send atau wassap orang nak bagi tau produk kita, banyak gambar2 atau video yang kita send... kadang2 tu lebih dari 50 gambar setiap hari? mmg penuhlah storage handphone...
Bila dah penuh, orang akan bersihkan handphone dia.. maka gambar2 dan video2 yang kita pernah hantar akan dipadam mcm tu je.... jadi ingatan orang tentang produk kita akan hilang...


Bagaimana hanya dengan 'TUKAR JE CARA' anda menghantar video2 dan gambar2 produk anda kepada pelanggan anda, SALES anda boleh NAIK dari Biasa2 ke Luar Biasa
Saya akan kongsikan pada anda sekarang.




Ya... Sekarang!
Seperti anda semua maklum, bila namanya nak jual produk ni mestilah jual dengan orang. Selagi masih ada orang dalam dunia ni, potensi untuk produk anda akan laku dan dibeli tu tinggi. Bila produk anda dah laku, maka sales anda akan naiklah.. simplekan?
Apa yang menyebabkan produk anda tu tak laku pula? Jawapannya, sebab tak ada orang nak beli. Kenapa tidak ada orang nak beli? Sebab mereka tak tahu pun anda ada menjual produk tersebut. Mudahkan nak faham?
Jadi, untuk ada orang beli produk anda tu, anda WAJIB kena jumpa orang dan BERITAHU je, bukan JUAL. Sebab bila anda jual produk anda, kalau orang tak nak beli anda patah hati. Sebab tu menjual ni lebih susah berbanding beritahu. Bila kita beritahu ni, tak perlu bawak produk pun...
Point penting kat sini adalah beritahu orang, bila jumpa orang je beritahu tentang produk anda. Cara untuk beritahu orang ni pulak ada pelbagai cara..
Ada yang jumpa dengan cara bersemuka, ada yang direct call, mesej, wassap, email, surat dan pelbagai lagi cara untuk beritahu orang. Apa yang perlu anda faham adalah.. bila kita dah beritahu tu, orang tu simpan tak maklumat kita tu? Inilah cabarannya..

Itulah yang dipanggil DATABASE. Saya ambil satu contoh, katakan anda beritahu tentang produk anda melalui platform wassap. Setiap hari anda akan cari orang untuk hantar gambar2 dan video2 tentang produk anda. Seronokkan? Setiap individu anda akan PM dan begitu juga dengan beratus2 group wassap yang anda join....TETAPI
PERNAH TAK ANDA TERFIKIR?

Apa akan terjadi kepada handphone orang itu nanti?
Bila anda tak boleh nak fikir, tu maknanya anda syok sendiri dan pentingkan diri anda sendiri je...




Bila dah banyak sangat gambar2, dan video2 itu kat dlm hp orang.. kemungkinan besar hp boleh rosak, hang atau storage penuh.... bila ini berlaku, dah tentu clearkan storage tu lebih penting daripada simpan gambar2 dan video2 kita. Maka lupalah dia tentang produk kita.
Saya cadangkan, anda buatlah 1 Website Peribadi anda sendiri, ceritakan dengan panjang lebar tentang segala detail produk anda, seolah2 anda sedang bercerita dengan orang secara bersemuka. Bila dah siap, anda hanya berikan pada orang link Website Peribadi anda tu je. Mudah kan?
Anda hanya Tukar Je Cara anda menghantar gambar2 dan video2 tentang produk anda daripada secara satu persatu kepada cara mengumpulkannya ke dalam satu Website Peribadi.


Saya berikan satu contoh analogi supaya anda lebih jelas dan faham betapa pentingnya kena ada Website Peribadi ni.
Anda ada 30 jenis produk yg anda nak bawa dan jual kepada pelanggan anda. Bagaimana anda nak bawa kesemua 30 jenis produk itu untuk anda tunjuk pada pelanggan anda? Takkanlah anda nak bawa satu persatu? Mustahilkan? Mesti anda perlu fikirkan sesuatu alat untuk bantu anda kumpulkan 30 jenis produk tu di dalam satu tempat supaya mudah dibawa. Alat yang membantu memudahkan kerja anda itu adalah BAKUL. Masukkan kesemua 30 jenis produk tu di dalam 1 bakul, dan anda hanya bawa bakul tu je? Mudahkan?
Website Peribadi ini adalah sama seperti BAKUL itu tadi. Anda hanya berikan pada pelanggan anda Link Website Peribadi / BAKUL contohnya: https://myempiremall.com/rajajutawan79 berbanding kita hantar satu persatu atau bawa satu persatu. Ada banyak website diluar sana yang anda boleh buat. Namun, sekiranya anda tidak berkesempatan atau tidak berkemahiran dalam menguruskan website untuk meringankan dan mempercepatkan tindakan anda, saya ada menyediakan servis membuat Website Peribadi dan boleh memasukkan video2, gambar2 dan keterangan tentang produk anda. 

UNTUK TEMPAH WEBSITE PERIBADI 
ANDA SEKARANG, SILA KLIK BUTANG DIBAWAH



QMG - ICON JUTAWAN ERA BARU ! - Home

Ye betul... cuma RM100 je untuk memiliki Website Peribadi KLIK SINI anda boleh designkan gambar2, keterangan2 dan video2 produk anda didalam Website Peribadi, dalam website tu nanti anda boleh buat link wassap anda sendiri, QR Code anda sendiri, link2 group wassap atau telegram... anda akan dapat link Website Peribadi anda sendiri untuk anda berikan pada orang... 
Kan lebih ringan dan mudah? anda hanya send link pada wassap orang, bukan send berpuluh2 gambar dan video, sebab semua gambar2 dan video2 anda telah dimasukkan dalam Website Peribadi anda sendiri. Lihat contoh seperti ini:-





Untuk lihat contoh2
Website Peribadi yang telah saya bangunkan, sila klik link dibawah ini:-

WEBSITE PERIBADI 1
WEBSITE PERIBADI 2
WEBSITE PERIBADI 3
WEBSITE PERIBADI 4
WEBSITE PERIBADI 5
 WEBSITE PERIBADI 6 

Bayaran Kepada Cikgu Bashier

Ada 1 tawaran menarik dari saya, sekiranya anda tidak punya masa atau tidak mempunyai kemahiran dalam membuat design untuk buat design Website Peribadi anda ini sendiri.


MyBCworld | TERMUDAH, TERPANTAS, TERPOWER
Anda boleh upah pada saya untuk saya tolong buatkan atau siapkan, hanya bayar upah RM50.00 sahaja, semuanya siap inshaaAllah.

UNTUK TERUS BERHUBUNG DENGAN COACH IQBAL, SILA KLIK BUTANG DIBAWAH

Jom, saya bantu anda, masih ingat lagi tentang cerita BAKUL (Website Peribadi) td? ye... saya tolong adakan BAKUL (Website Peribadi) untuk anda, supaya anda mudah bawa produk2 anda untuk di tunjukkan pada pelanggan, hanya RM100 sahaja.

 
Sy nak menjemput anda yg berhati mulia buat sedikit kerja amal dengan membantu kawan2 anda iklankan segala jenis produk hebat mereka di https://myempiremall.com/rajajutawan79, anda akan dibayar RM50.00
 

UNTUK TEMPAH WEBSITE PERIBADI ANDA SEKARANG, SILA KLIK BUTANG DIBAWAH
 
 
 


LONJAKKAN JUALAN ANDA HANYA 0.30 SEN SEHARI DENGAN WEBSITE PERIBADI-https://myempiremall.com/img/Whats-App-1.gif


Web : https://myempiremall.com/rajajutawan79
Iklan dihantar oleh : rajajutawan79 ([email protected])
No Tel : 60107961413 (COACH IQBAL FTBR)






Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Servis

LONJAKKAN JUALAN ANDA HANYA 0.30 SEN SEHARI DENGAN

RM 100.00
Baca Lagi

JANA PENDAPATAN, JAGA KESIHATAN & BERAMAL JARIAH K

RM 0.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

PELUANG BEKERJA DARI RUMAH-https://myempiremall.com/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
COACH IQBAL FTBR
PELUANG BEKERJA DARI RUMAH-https://myempiremall.com/img/bagus.gif

PLATFORM INI SANGAT MEMBANTU SEBARKAN BISNES/PRODUK ANDA

Klik Dibawah daftar

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(0)

BABIES(0)

KESIHATAN(76)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(0)

KECANTIKAN(9)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(7)

PENDIDIKAN(10)

DERMA DAN INFAK(0)

TUDUNG(0)

ARTIKEL(9)

PEMBORONG(2)

PRODUK DIGITAL(27)

MAKANAN(22)

PERNIAGAAN(36)

KENDERAAN(4)

ELEKTRONIK(3)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(1)

RUMAH & BARANG PERIBADI(4)

PEKERJAAN(0)

SERVIS(9)

HARTA BENDA(1)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(12)


Select Negeri

SELANGOR(29)

PAHANG(8)

KELANTAN(21)

PERAK(36)

NEGERI SEMBILAN(10)

KEDAH(10)

TERENGGANU(8)

SABAH(0)

SARAWAK(0)

JOHOR(5)

MELAKA(39)

PENANG(2)

PERLIS(2)

KUALA LUMPUR(9)

PUTRAJAYA(7)

LABUAN(0)

MALAYSIA(67)

INDONESIA(2)

SINGAPORE(0)

BRUNEI(0)