BERRY JAGA BERGEGAR KATIL SAMPAI PAGI

Category
Kesihatan
Brand

Lebih Keras, Lebih Padu, Lebih Lama

 3 KALI UJIAN MAKMAL diiktiraf KKM dan ianya 100% selamat dan dijamin halal!

 

Berryjaga diperbuat dari ‘Moutainous Red Berry’ yang diketahui mampu membesarkan saluran darah ke alat sulit anda.

Berryjaga merupakan satu-satunya produk yang menggunakan teknologi Berryfloid Expanding Mechanism (B.E.M.) 

B.E.M ini berfungsi untuk membersihkan saluran darah supaya darah boleh mengalir laju ke zakar dan menjadikannya keras dan tegang.

Teknologi B.E.M. MENYEKAT enzim jahat PDE5 daripada terbentuk supaya anda tidak mempunyai masalah tenaga batin lagi.

 

Dalam 30 minit selepas anda makan Berryjaga:

1. Nafsu anda akan melonjak naik seperti malam pertama.

2. Alat sulit anda akan mudah keras tegang sedia untuk terkam.

3. Air mani pun melimpah ruah memudahkan dapat anak.

4. Tenaga anda membuak naik bila bersama Isteri.

5. Setakat 15-30 minit tu benda normal WALAUPUN anda sudah penat seharian bekerja.

6. Dan yang paling best, anu anda boleh ‘dihidupkan’ semula walaupun sudah ‘tidur’ selama 10 tahun.

Cara pengambilan pun amat mudah.

Anda hanya perlu hisap 1 biji 1 jam sebelum beraksi.

Kemudian minum air kosong mencukupi sebelum dan selepas bersama.

1 biji boleh bertahan selama 5-7 hari.

Saya sarankan anda untuk teruskan penggunaan walaupun tenaga batin sudah kuat.

Sebab selain dari tenaga batin, ia juga boleh bantu mengurangkan:

darah tinggi dan kencing manis.

DAH RAMAI Pelanggan yang berpuas hati dalam masa 2 tahun!

Berryjaga merupakan satu-satunya produk yang telah menjalankan sehingga 3 KALI UJIAN MAKMAL diiktiraf KKM dan ianya 100% selamat dan dijamin halal!

Kami buat sehingga 3 kali sebab kami nak PASTIKAN yang Berryjaga ini betul-betul SELAMAT!.

Bahan-bahan Berryjaga diimport dari Netherland oleh farmasi sendiri. Ianya juga dijamin halal!

Betul ke Berryjaga ni berkesan?

Lihat apa kata pengguna kami yang MENGUATKAN SEMANGAT saya untuk terus sebar kebaikan Berryjaga ni.

Jom Order Sekarang

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. 100% SELAMAT, CEPAT DAN MUDAH!

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

1. Barang akan sampai dalam masa 2-3 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

2. Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninjavan ketika barang sampai.

3. Anda akan menerima SMS daripada posmen Ninjavan sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.

4. Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

5. Caj COD RM14 dikenakan jika anda pilih Barang Sampai Baru Bayar (COD).

6. Tiada caj dikenakan jika anda pilih untuk buat bayaran terus dan kami pos terus ke pintu rumah / pejabat kepada anda.

Order Sekarang

Nak order melalui Whatsapp?

Soalan Lazim

Berapa lama 1 botol boleh gunakan?
1 botol ada 5 biji. 1 biji boleh bertahan selama 5-7 hari. Jadi Ia boleh bertahan selama 1 bulan.

Berapa lama boleh nampak kesan?
Biasanya anda akan nampak kesan pada 30 minit pertama. Anda akan perasan nafsu anda akan membuak naik seperti malam pertama. Zakar anda jadi semakin keras bila ianya diperlukan. Lepas 1 minggu pun masih bertenaga. Kalau untuk penyakit ‘kencing manis & darah tinggi’, dalam masa 1 ke 2 hari je dah ada perubahan.

Ada kesan alahan tak?
Setakat ini, kami tidak menerima apa-apa aduan daripada customer. Produk ini diperbuat daripada bahan-bahan 100% semulajadi.

Macam mana nak guna?
Mudah sahaja. Kalau anda pertama kali guna, anda hanya perlu hisap setengah biji sahaja 30 minit sebelum bersama. Kemudian minum air kosong secukupnya sebelum dan selepas bersama. Anda hanya boleh ambil setengah biji setiap 3 hari. Selepas sudah serasi, baru anda ambil 1 biji untuk penggunaan secara konsisten.

Kalau saya ada penyakit kencing manis atau darah tinggi boleh guna Berryjaga?
Boleh. Berryjaga diperbuat daripada 100% ekstrak herba. Selagi anda mengikut dos yang diberikan ianya selamat. Cuma orang yang TAK DIBENARKAN makan Berryjaga: – Ada masalah tekanan darah rendah (low blood pressure) – Ada masalah jantung (pernah operate etc) – Ada masalah buah pinggang – Ada masalah ulser perut – Ada masalah sel darah. Contoh: anemia, leukimia dll – Ada ambil ubat bernama “nitrates”. Contoh: isosorbide dinitrate or isosorbide mononitrate – Ada ambil ubat riociguat (Adempas)

Berapa lama produk akan sampai?
Kami melakukan penghantaran pada hari isnin hingga jumaat. Hari bekerja sahaja. Biasanya ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja di semenanjung & 3-5 hari di sabah/sarawak.

Apa keistimewaan produk ini?
Berryjaga merupakan satu-satunya produk yang menggunakan teknologi Berryfloid Expanding Mechanism (B.E.M.)  B.E.M ini berfungsi untuk membersihkan saluran darah supaya darah boleh mengalir laju ke zakar dan menjadikannya keras dan tegang. Teknologi B.E.M. MENYEKAT enzim jahat PDE5 daripada terbentuk supaya anda tidak mempunyai masalah tenaga batin lagi.

Produk ini betul-betul berkesan ke?
Jika anda tanya kami, sudah pasti kami dengan sepenuh hati akan cakap ianya berkesan. Sebab memang kami gunakannya dan mendapat kesan yang kami mahukan. Tetapi lebih bagus anda cuba sendiri dan tengok kesannya terhadap diri anda. Anda tak rugi apa-apa.

Apa beza Berryjaga dengan B-Jaga?
Berryjaga adalah produk khas untuk pulihkan tenaga batin, B-Jaga pula untuk turunkan berat badan dan memberi tenaga.

Apa jadi kalau saya stop makan Berryjaga?
Kalau anda berhenti guna Berryjaga selepas anda mendapat tenaga batin yang kuat, ia akan kekal sekiranya anda menjaga ‘lifestyle’ anda.

Apa jadi kalau saya stop makan Berryjaga?
Kalau anda berhenti guna Berryjaga selepas anda mendapat tenaga batin yang kuat, ia akan kekal sekiranya anda menjaga ‘lifestyle’ anda.



BERRY JAGA BERGEGAR KATIL SAMPAI PAGI-https://myempiremall.com/img/Whats-App-1.gif


Web : https://websaya.biz/nakorder
Iklan dihantar oleh : nakorder ([email protected])
No Tel : 601115678690 (Nann)






Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Kesihatan

KOPI KULIM

RM 35.00
Baca Lagi

PATI MINYAK BIDARA PAK LONG MAN

RM 50.00
Baca Lagi

NETTLE SEED PLUS

RM 90.00
Baca Lagi

Nettle Seed Plus

RM 90.00
Baca Lagi

Ashwagandha KSM 66

RM 90.00
Baca Lagi

HKT

RM 55.00
Baca Lagi

FELLE WHITE KULIT PUTIH GEBU

RM 70.00
Baca Lagi

HAPPY WHITE PUTIH DAN CERAH TANPA INJECTION DRIP ?

RM 70.00
Baca Lagi

TOK UBAT ! MEMANG PADU HABIS

RM 80.00
Baca Lagi

TRIO MAGIC MAGICAL SACHA INCHI

RM 100.00
Baca Lagi

LOSYEN AURA LIMAU PURUT TOK MAT

RM 80.00
Baca Lagi

Bio Flu Menguatkan sistem Imun badan

RM 60.00
Baca Lagi

Bio Magic Sapu je rasa lega kebas-kebas dan lenguh

RM 80.00
Baca Lagi

BERRY JAGA BERGEGAR KATIL SAMPAI PAGI

RM 130.00
Baca Lagi

CREAM TIGAS CREAM LUTUT DAN SENDI

RM 60.00
Baca Lagi

KURUSKAN BADAN, KEMPISKAN PERUT & TURUNKAN BERAT

RM 90.00
Baca Lagi

JUS TIGAS PENAWAR SAKIT LUTUT

RM 70.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

JUS TIGAS PENAWAR SAKIT LUTUT-https://myempiremall.com/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Nann
JUS TIGAS PENAWAR SAKIT LUTUT-https://myempiremall.com/img/bagus.gif

PLATFORM INI SANGAT MEMBANTU SEBARKAN BISNES/PRODUK ANDA

Klik Dibawah daftar

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(0)

BABIES(0)

KESIHATAN(72)

PERNIAGAAN RUNCIT(0)

FESYEN WANITA(0)

KECANTIKAN(8)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(7)

PENDIDIKAN(6)

DERMA DAN INFAK(0)

TUDUNG(0)

ARTIKEL(9)

PEMBORONG(1)

PRODUK DIGITAL(27)

MAKANAN(5)

PERNIAGAAN(31)

KENDERAAN(3)

ELEKTRONIK(1)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(1)

RUMAH & BARANG PERIBADI(4)

PEKERJAAN(0)

SERVIS(7)

HARTA BENDA(1)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(12)


Select Negeri

SELANGOR(29)

PAHANG(8)

KELANTAN(20)

PERAK(8)

NEGERI SEMBILAN(10)

KEDAH(8)

TERENGGANU(8)

SABAH(0)

SARAWAK(0)

JOHOR(5)

MELAKA(39)

PENANG(2)

PERLIS(2)

KUALA LUMPUR(9)

PUTRAJAYA(7)

LABUAN(0)

MALAYSIA(60)

INDONESIA(3)

SINGAPORE(0)

BRUNEI(0)