KURUSKAN BADAN, KEMPISKAN PERUT & TURUNKAN BERAT

Category
Kesihatan
Brand

PERHATIAN: Khas Untuk Anda Yang Ada Masalah Perut Buncit Lepas Berkahwin Atau Selepas Bersalin, Ini Berita Baik Untuk Anda.

UBIJAGA / BJAGA / B-JAGA MINUMAN UNTUK KEMPISKAN PERUT DENGAN CARA YANG LEBIH MUDAH, CEPAT, SELAMAT DAN BERKESAN!

(PS: Bjaga sesuai untuk lelaki dan perempuan serta wanita selepas bersalin tetapi tidak sesuai kepada penghidap penyakit kronik & gastrik)

"Jom Kekal Sihat & Maintain Cergas”

Dengan FORMULA yang terbaru dan advance, anda tiada lagi masalah perut boroi ke depan dengan betul-betul berkesan dan bersedia untuk ganti baju baru!
Tak percaya? Tonton video ini sampai habis!

 

 

9 DARI 10 ORANG SALAH FAHAM TENTANG CARA MENGEMPISKAN PERUT!

10 makanan sunnah di dalam Bjaga yang boleh hilangkan perut buncit dengan cepat. Ramai orang ingat, perut buncit ni berpunca dari makan berlebihan, kurang bersenam atau umur dah semakin lanjut.
Ianya betul tetapi kurang tepat.

Sebenarnya ia berpunca dari masalah usus kotor!

Usus kotor ni lah yang menyebabkan ramai orang alami masalah PERUT BUNCIT!

Apabila kita selalu sembelit, selalu kentut, sering sakit kepala, selalu lesu dan tak bertenaga, nafas dan najis tak berbau, dan selalu lapar.

Akibatnya usus kita pun menjadi kotor. Apabila usus kita kotor, ia akan menyebabkan kadar pembakaran lemak dalam badan kita semakin lemah.

Itu yang menyebabkan berat badan senang naik dan perut semakin membuncit.

Lagi menyedihkan ada yang sampai mendapat penyakit merbahaya seperti stroke, diabetes dan jantung.

Bahaya Jika Dibiarkan Terlalu Lama!

Sila BACA SAMPAI HABIS..

90% Produk Di Luar Sana Tidak Merawat Usus Kotor.

Kalau anda sudah mencuba pelbagai produk tetapi tidak berkesan, ini bukan salah anda! Ini antara pilihan ramai orang ambil untuk kesan yang cepat:

WORKOUT

Ramai orang stress dan takde komitmen untuk buat workout setiap hari. Minggu pertama rasa okay je, tapi dah masuk minggu kedua, nak mulakan balik tu berat je. Lemak pun dah naik semula.

DIET

Dah follow macam-macam jenis diet plan. Susah betul nak konsisten sebab dah terbiasa makan sedap dekat restoran. Ada juga beli barang untuk diet, tapi nak masak ikut menu diet setiap hari tu memang seksa betul kan!

SUPPLEMENT

Dah banyak duit ‘invest’ untuk supplement, lemak yang cair sikit je sebab kebanyakkan produk di luar itu tidak merawat usus kotor. Kalau tinggal, lemak naik semula. Takkan nak bakar duit macam tu je?

Kita Perlu Sekat Usus Terlebih Dahulu!

Anda nak tahu caranya?

Minum B-Jaga !

B-Jaga atau di kenali Bjaga X360 / Ubijaga dibuat khas dengan ‘Allium Sativum’ daripada estrak Bawang Putih untuk tingkatkan kembali metabolisme dalam badan.

B-Jaga merupakan satu-satunya produk minuman atau makanan tambahan 2 dalam 1 fungsi iaitu yang boleh kempiskan perut atau hilangkan perut buncit dengan cepat serta menguatkan ‘gear ubi‘ pada waktu yang sama (tenaga batin lelaki). 

Ia diperbuat daripada 10 makanan SUNNAH untuk mencuci usus anda:

1. Kurma

2. Delima

3. Madu

4. Buah Tin

5. Halia

6. Pegaga

7. Jus Lemon

8. Tongkat Ali

9. Daun Belalai Gajah

10. Ubijaga

 

Antara KELEBIHAN dan MANFAAT B-Jaga yang telah terbukti dan diuji secara klinikal

Bahan ‘Allium sativum’ dalam B-Jaga boleh membantu anda membakar lemak sehingga 3 kali lebih cepat walaupun anda sedang tidur, lemak tetap akan dibakar.

Kandungan Delima dalam B-Jaga akan menghalang lemak dari terbentuk apabila anda makan supaya lemak sukar terkumpul dalam badan.

Kandungan Ubi Jaga, Tongkat Ali, Madu, Kurma, bertindak memberi tenaga pada tubuh dan membantu meningkatkan ‘gear ubi’ anda.

 

Apabila kita minum B-Jaga:

MINGGU PERTAMA: B-Jaga mula menyesuaikan diri dalam badan. Kesan awal mula nampak. Badan terasa lebih ringan.

MINGGU KE-2:  Bahagian perut mula nampak susut. Buang air besar lebih mudah. Kurang rasa lapar.


MINGGU SETERUSNYA: Tenaga semakin bertambah. Muka nampak cergas. Bersedia untuk beli seluar baru yang lebih kecil!

 

Cara pengambilan Bjaga pun amat mudah.

Anda hanya perlu minum 1 sudu pada waktu pagi semasa perut kosong dan 1 sudu sebelum tidur.

Dah ada lebih daripada 253,957 Pelanggan Bjaga yang berpuas hati dalam masa 3 tahun!

B-JAGA TELAH BERDAFTAR & LULUS KKM DAN IANYA 100% SELAMAT DAN DIJAMIN HALAL!

Betul ke B-Jaga ni berkesan?

Lihat apa kata pengguna Bjaga review yang MENGUATKAN SEMANGAT kami untuk terus sebar kebaikan B-Jaga ni.

NANTI DULU!

Kami Ada Kejutan Untuk Anda!

Order Sekarang Dan Menang PELBAGAI HADIAH BERNILAI RM 89,500 Secara PERCUMA!*

*Dengan setiap pembelian 3 botol B-Jaga ke atas, anda layak untuk masuk peraduan menang PELBAGAI HADIAH BERNILAI RM 89,500 dari kami secara PERCUMA!

Peraduan ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK TERHAD.

Kami sangat yakin BJaga mampu membantu untuk mengempiskan perut dengan cepat dan menguatkan tenaga batin anda.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI ATAU BAYAR TERUS SECARA ONLINE.

DIJAMIN 100% SELAMAT, CEPAT DAN MUDAH!

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

1. Barang akan sampai dalam masa 2-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

2. Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninjavan ketika barang sampai.

3. Anda akan menerima SMS daripada posmen Ninjavan sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.

4. Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

5. Caj COD RM16 dikenakan jika anda pilih Barang Sampai Baru Bayar (COD).

6. Caj POSTAGE RM8 dikenakan jika anda pilih untuk buat bayaran terus dan kami pos terus ke pintu rumah / pejabat kepada anda.

Jom dapatkan SEKARANG dengan harga 40% Diskaun

Klik button ‘Order Sekarang’ di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM160 dan tiada freegift akan diberikan.

 

 

 

Di bawah ini kami akan menjawab beberapa soalan yang biasa ditanya:

Berapa lama 1 botol boleh gunakan?
1 botol ada 250ml. Kalau anda minum 1 sudu pagi & 1 sudu malam setiap hari. Ia boleh bertahan selama 1 bulan.


Berapa lama boleh nampak kesan?
Biasanya anda akan nampak kesan pada 1 minggu pertama. Anda akan perasan selera makan anda jadi semakin berkurang pada hari ketiga. Lepas 1 minggu dah dapat turun 1kg. Kalau untuk kesan ‘kuat’, dalam masa 1 malam je dah ada perubahan.


Ada kesan alahan tak?
Setakat ini, kami tidak menerima apa-apa aduan daripada customer. Produk ini diperbuat daripada bahan-bahan 100% semulajadi.


Macam mana nak guna?
Mudah sahaja. Anda hanya perlu minum 1 sudu selepas bangun tidur ketika perut masih kosong. Kemudian 1 sudu sebelum anda tidur.


Kalau saya ada penyakit buah pinggang, kencing manis atau sakit jantung boleh guna B-Jaga?
Boleh. B-Jaga diperbuat daripada 100% ekstrak herba. Selagi anda mengikut dos yang diberikan ianya selamat.


Berapa lama produk akan sampai?
Kami melakukan penghantaran pada hari isnin hingga jumaat. Hari bekerja sahaja. Biasanya ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja di semenanjung & 3-5 hari di sabah/sarawak.


Apa keistimewaan produk ini?
Ini merupakan produk pertama di Malaysia yang membolehkan anda untuk menurunkan berat badan, kempiskan perut dan jadi ‘kuat’ dalam masa yang sama.


Produk ini betul-betul berkesan ke?
Jika anda tanya kami, sudah pasti kami dengan sepenuh hati akan cakap ianya berkesan. Sebab memang kami gunakannya dan mendapat kesan yang kami mahukan. Tetapi lebih bagus anda cuba sendiri dan tengok kesannya terhadap diri anda. Anda tak rugi apa-apa.


Apa beza B-Jaga dengan Ubijaga?
B-Jaga adalah produk sama Ubijaga, cuma pembungkusan yang baharu sesuai dengan permintaan KKM.


Apa jadi kalau saya stop minum B-Jaga?
Kalau anda berhenti guna B-Jaga selepas anda mendapat bentuk badan ideal anda, ia akan kekal sekiranya anda menjaga ‘lifestyle’ anda.


Produk ini ada KKM?
Ada! Ini nombor siri KKM.600-7/2/1



KURUSKAN BADAN, KEMPISKAN PERUT & TURUNKAN BERAT-https://myempiremall.com/img/Whats-App-1.gif


Web : https://websaya.biz/nakorder
Iklan dihantar oleh : nakorder ([email protected])
No Tel : 601115678690 (Nann)






Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Kesihatan

KOPI KULIM

RM 35.00
Baca Lagi

PATI MINYAK BIDARA PAK LONG MAN

RM 50.00
Baca Lagi

NETTLE SEED PLUS

RM 90.00
Baca Lagi

Nettle Seed Plus

RM 90.00
Baca Lagi

Ashwagandha KSM 66

RM 90.00
Baca Lagi

HKT

RM 55.00
Baca Lagi

FELLE WHITE KULIT PUTIH GEBU

RM 70.00
Baca Lagi

HAPPY WHITE PUTIH DAN CERAH TANPA INJECTION DRIP ?

RM 70.00
Baca Lagi

TOK UBAT ! MEMANG PADU HABIS

RM 80.00
Baca Lagi

TRIO MAGIC MAGICAL SACHA INCHI

RM 100.00
Baca Lagi

LOSYEN AURA LIMAU PURUT TOK MAT

RM 80.00
Baca Lagi

Bio Flu Menguatkan sistem Imun badan

RM 60.00
Baca Lagi

Bio Magic Sapu je rasa lega kebas-kebas dan lenguh

RM 80.00
Baca Lagi

BERRY JAGA BERGEGAR KATIL SAMPAI PAGI

RM 130.00
Baca Lagi

CREAM TIGAS CREAM LUTUT DAN SENDI

RM 60.00
Baca Lagi

KURUSKAN BADAN, KEMPISKAN PERUT & TURUNKAN BERAT

RM 90.00
Baca Lagi

JUS TIGAS PENAWAR SAKIT LUTUT

RM 70.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

JUS TIGAS PENAWAR SAKIT LUTUT-https://myempiremall.com/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Nann
JUS TIGAS PENAWAR SAKIT LUTUT-https://myempiremall.com/img/bagus.gif

PLATFORM INI SANGAT MEMBANTU SEBARKAN BISNES/PRODUK ANDA

Klik Dibawah daftar

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(0)

BABIES(0)

KESIHATAN(72)

PERNIAGAAN RUNCIT(0)

FESYEN WANITA(0)

KECANTIKAN(8)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(7)

PENDIDIKAN(6)

DERMA DAN INFAK(0)

TUDUNG(0)

ARTIKEL(9)

PEMBORONG(1)

PRODUK DIGITAL(27)

MAKANAN(5)

PERNIAGAAN(31)

KENDERAAN(3)

ELEKTRONIK(1)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(1)

RUMAH & BARANG PERIBADI(4)

PEKERJAAN(0)

SERVIS(7)

HARTA BENDA(1)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(12)


Select Negeri

SELANGOR(29)

PAHANG(8)

KELANTAN(20)

PERAK(8)

NEGERI SEMBILAN(10)

KEDAH(8)

TERENGGANU(8)

SABAH(0)

SARAWAK(0)

JOHOR(5)

MELAKA(39)

PENANG(2)

PERLIS(2)

KUALA LUMPUR(9)

PUTRAJAYA(7)

LABUAN(0)

MALAYSIA(60)

INDONESIA(3)

SINGAPORE(0)

BRUNEI(0)