Special Offer Free Bonus Secrets OTAI-OTAI BUAT INCOME Dishopee

Category
Produk Digital
Brand

DOWNLOAD PERCUMA BONUS E-BOOK OTAI JUAL DI SHOPEE
INCOME 4-5 ANGKA SEBULAN JUAL DISHOPEE CARA OTAI-OTAI
E-BOOK PANDUAN LENGKAP BAGAIMANA UNTUK JUAL DI SHOPEE

Shopee adalah website e-commerce tempat orang buat income dengan mudah secara online ini kerana dishopee di kunjungi oleh pelawat yang ramai hingga mencecah jutaan dalam sehari

walaupun dafta secara percuma tepi seller masih perlukan softwere [tool] bagi mengerakkan setiap produk yang di jual , hanya orang yang tertentu saja yang mengetahui bagaimana caranya.

Bagi mereka yang tak tahu dimana untuk dapatkan softwere itu , seorang seller perlu mengunakkan menguna shopee ads dengan kadar bayaran yang tertentu yang di tetapkan oleh shopee

Sebab itu bila bukak FB kita akan selalu tengok orang share kejayaan jual barang beribu-ribu parcel di Shopee dan juga gudang yang penuh berkotak-kotak.

Tapi dia tak pernah cerita dari mana dia dapatkan sumber produk, macam mana dia tahu produk tu dapat sambutan sampai dia berani ambil stok berkotak-kotak penuh gudang dan macam mana dia promosi supaya produk yang dia beli tak sendu berabuk di gudang.

Memang dia tak kan cerita. Logiklah. Kalau dia cerita semua rahsia, dia akan menambah pesaing dalam bisnes dia. Mana ada orang nak tambah pesaing kan.

Tapi kini, semua rahsia tu dibongkarkan dalam sebuah ebook berjudul "Otai Shopee" ni
Rahsia yang jarang sangat dikongsikan.

Apa benda yang dikongsikan dalam ebook Otai Shopee ini?

  • 1. Bagaimana cara nak buat kajian produk apa yang laku di Shopee secara manual atau menggunakan software tools rahsia.

  • 2. Bila dah jumpa produk apa yang laku, proses seterusnya ialah untuk mencari supplier yang realible dari segi harga dan kualiti.

  • 3. Bila dah jumpa supplier pula, macam mana cara pembelian yang paling selamat, tak perlu risau produk tak sampai atau ditipu.

  • 4. Bila produk dah sampai, seterusnya ialah bagaimana untuk mempromosinya dengan cara yang paling berkesan.

  • Macam mana untuk setup Shopee Ads dengan cara yang betul supaya kos menjadi minima dan jualan menjadi maksima.

  • Selain itu juga, ada satu teknik promosi viral yang selalu digunakan oleh top seller di Shopee turut dikongsikan.






Teknik ni sangat berkesan, tetapi hampir tiada yang share teknik ini.

Ebook ini sangat padat serta straight to the point! Senang nak faham. Harga pengenalan hanya RM50, harga yang sangat mampu milik untuk membantu penjual-penjual online bangkit semula dalam fasa endemik ini…

Teknik yang dikongsikan ini juga tidak hanya khusus untuk Shopee, ia boleh digunapakai di semua shopping platform, Lazada, FB, IG, Tiktok dan lain-lain. Malah ia boleh juga digunapakai sekiranya anda mahu menjual barang secara offline di kedai anda.

Tapi dijangkakan harga ni tak kekal lama dan akan dinaikkan pada bila-bila masa.
Bertindak segera! Dapatkan juga 3 ebook eksklusif percuma.

Detail dan cara beli boleh ke link dibawah >:-)
TEKAN SINI | RAHSIA OTAI BUAT INCOME DISHOPEE

Sila lawati marketplace pusat jualan (ebook) panduan makerting

Jika ingin mencari sedikit ilmu boleh dapatkan (;-)
info lanjut

Jika anda ingin dapat kan panduan makerting online yang lain boleh dapatkan di marketplace di web jualan :-)

download percuma

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!


Makluman :
Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF serta [ VIDEO RAKAMAN ] TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

FREE REGISTER

Jika sekiranya ahli yang mendaftar tidak mahir dalam IT atau kesuntukan masa untuk memasukkan produk dan juga ayat jualan , serah kan kepada kami yang sedia berkhimat untuk design page jualan khas untuk AHLI VIP
Ada pertanyaan sila tekan

Nak design web page


Special Offer Free Bonus Secrets OTAI-OTAI BUAT INCOME Dishopee-https://myempiremall.com/img/Whats-App-1.gif


Web : https://websaya.biz/ninja
Iklan dihantar oleh : ninja ([email protected])
No Tel : 60136778200 (aslina)






Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk Digital

Special Offer Free Bonus Secrets OTAI-OTAI BUAT IN

RM 50.00
Baca Lagi

FORMULA MUDAH BUAT AYAT IKLAN TARIK MINAT PROSPE

RM 80.00
Baca Lagi

SPECIAL LIMITED OFFER JUAL BURGER PART TIME ORDER

RM 60.00
Baca Lagi

WOW !! NAK TAHU APA RAHSIA ? JUAL AIR 5 BALANG BO

RM 80.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

WOW !!  NAK TAHU APA RAHSIA ? JUAL AIR 5 BALANG BO-https://myempiremall.com/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
aslina
WOW !!  NAK TAHU APA RAHSIA ? JUAL AIR 5 BALANG BO-https://myempiremall.com/img/bagus.gif

PLATFORM INI SANGAT MEMBANTU SEBARKAN BISNES/PRODUK ANDA

Klik Dibawah daftar

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(0)

BABIES(0)

KESIHATAN(72)

PERNIAGAAN RUNCIT(0)

FESYEN WANITA(0)

KECANTIKAN(8)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(7)

PENDIDIKAN(6)

DERMA DAN INFAK(0)

TUDUNG(0)

ARTIKEL(9)

PEMBORONG(1)

PRODUK DIGITAL(27)

MAKANAN(5)

PERNIAGAAN(31)

KENDERAAN(3)

ELEKTRONIK(1)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(1)

RUMAH & BARANG PERIBADI(4)

PEKERJAAN(0)

SERVIS(7)

HARTA BENDA(1)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(12)


Select Negeri

SELANGOR(29)

PAHANG(8)

KELANTAN(20)

PERAK(8)

NEGERI SEMBILAN(10)

KEDAH(8)

TERENGGANU(8)

SABAH(0)

SARAWAK(0)

JOHOR(5)

MELAKA(39)

PENANG(2)

PERLIS(2)

KUALA LUMPUR(9)

PUTRAJAYA(7)

LABUAN(0)

MALAYSIA(60)

INDONESIA(3)

SINGAPORE(0)

BRUNEI(0)