PAKEJ HAJI 2023 TAHUN 1444H EMRAZ TRAVEL|PENGELOLA JEMAAH HAJI BERLESEN LEMBAGA URUSAN TABUNG HAJI (LUTH)

Category
Artikel
Brand
Emraz Travel adalah antara 23 syarikat pengelola jemaah haji lantikan rasmi Lembaga Urusan & Tabung Haji (LUTH) musim 1444H tahun 2023. Semak senarai pakej haji Emraz Travel 2023 atau 23 agensi pengelola haji lain yang berlesen LUTH bagi mengelak scammer dan penipuan pakej haji tahun 2023 ini.

Syarikat pengelola jemaah haji berkenaan ialah Tabung Haji Travel, Emraz Travel, Andalusia Travel, Alif Travel & Tours, Albalad Travel & Tours, Batuta Travel & Tours Sdn Bhd, CSHolidays, Citra Travel & Tours Sdn Bhd, Eiman Travel Malaysia, Felda Travel, Gemilang Travel And Tours, JAD Travel & Tours (M), Juara Travel & Tours, MIMM Travel & Tours, MKM Ticketing Travel & Tours, Rayhar Travels, TMTours & Travel, TRI-D Travel & Tours, Utas Travel & Worldwide Holidays, Wira Saujana Travel & Tours, Syarikat Pelancongan Yaskin, Zahafiz Travel & Tours dan Az Zuha Group Travel & Tours.

Syarikat Emraz Travel sebelumnya terkenal sebagai syarikat pengelola jemaah umrah yang mungkin baru dari segi usia penubuhannya, tetapi telah mendapat sambutan hangat dan menjadi pilihan ramai pelanggan kerana perkhidmatan  mereka yang cemerlang selain banyak pilihan pakej umrah yang ditawarkan, dari pakej ekonomi harga jimat hingga lah pakej umrah VIP yang serba mewah. 

Walau pun terdapat segelintir keluhan sebilangan individu dan desas desus umum tentang perkhidmatan umrah kelolaan Emraz khususnya di media massa baru-baru ini, namun setelah diselidiki, ternyata ianya berpunca dari faktor diluar kawalan pihak syarikat. Ini ekoran peningkatan bilangan jemaah yang luar biasa (sejurus selesai pandemi Covid 19 dan perintah larangan pergerakan sempadan negara ditarik kembali) selain  faktor pertembungan musim cuti di Malaysia dan Arab Saudi.

Kesannya permintaan terhadap penginapan hotel naik mendadak diiringi kenaikan luar biasa kadar harga penginapan hotel di Arab Saudi. Dari sumber dipercayai, hotel hotel di Arab Saudi telah membatalkan banyak tempahan awal dari syarikat pengelola umrah Malaysia dan lainnya. Pengurusan hotel di Arab Saudi telah memberi keutamaan kepada permintaan pelanggan baru lain yang sedia membayar harga berganda khususnya kepada pelanggan tempatan. Hal ini tidak saja menjejaskan jemaah Emraz malah juga jemaah syarikat pengelola lain hatta yang lebih besar dan lebih lama menyediakan perkhidmatan. 

Bagaimana pun demi keutamaan pelanggan dan kepentingan ibadah umrah para jemaah, pengurusan Emraz Travel telah membuat pengorbanan dengan menyuntik dana tambahan sekitar RM3,000 bagi setiap jemaah bagi menampung peningkatan kos mendadak  yang diluar kawalan itu. Alhamdulillah tidak seorang pun pelanggan Emraz menanggung kerugian sehingga ini (Sumber: Utusan Malaysia

Dan barangkali mengambil kira perkhidmatan, tanggungjawab serta layanan yang terbaik yang telah Emraz Travel berikan selama ini kepada puluhan ribu jemaah umrah, pihak Lembaga Urusan dan Tabung Haji (LUTH) telah berbesar hati melantik Emraz Travel sebagai syarikat rasmi pengelola jemaah haji bagi tahun 2023/1444H. Ianya adalah julung kali dan membuktikan bahawa perkhidmatan Emraz Travel dipercayai mampu memberi yang terbaik kepada bakal jemaah haji tahun 2023 ini. 
 
​​​​​​

Berikut adalah beberapa pilihan tawaran pakej haji Emraz Travel kepada para jemaah yang bakal menunaikan rukun Islam kelima:
 

​​

 
 
 

Bagi Anda di utara Semenanjung terutamanya di Kedah, Perlis dan Pulau Pinang yang telah mendapat panggilan giliran menunaikan haji tahun ini, bolehlah semak dan lihat keseluruhan pakej pakej haji yang ditawarkan oleh syarikat Emraz Travel di pautan rasmi website Emraz Travel  atau call/whatsapp terus dan bercakap sendiri dengan Pn Fakhriyah, Master PPU Emraz Travel Zone Utara. 
 
*Untuk yang merancang mengerjakan umrah musim 1444H tahun 2023 ini, boleh semak tawaran berbagai pakej umrah Emraz Travel di sini
 

Pn Hjh Fakhriyah
www.emraztravel.com  ) 


PAKEJ HAJI 2023 TAHUN 1444H EMRAZ TRAVEL|PENGELOLA JEMAAH HAJI BERLESEN LEMBAGA URUSAN TABUNG HAJI (LUTH) -https://myempiremall.com/img/Whats-App-1.gif


Web : https://emraztravel.onpay.my/order/form/pakej-haji-emraz-1444h-2023m/267
Iklan dihantar oleh : Cybermom ([email protected])
No Tel : 601117682310 (Jee)


Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Artikel

Kelebihan Moringa Dalam Rawatan Islam Alternatif|M

RM 0.00
Baca Lagi

TARIKH BAYARAN SUMBANGAN TUNAI RAHMAH STR 2023|BAN

RM 2500.00
Baca Lagi

BAHAYA SACHA INCHI OIL. BACA INI DULU SEBELUM AMBI

RM 0.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang samaDijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

RAWATAN GOUT DAN ARTHRITIS DENGAN DND RX9, RX10 DA-https://myempiremall.com/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Jee
RAWATAN GOUT DAN ARTHRITIS DENGAN DND RX9, RX10 DA-https://myempiremall.com/img/bagus.gif

PLATFORM INI SANGAT MEMBANTU SEBARKAN BISNES/PRODUK ANDA

Klik Dibawah daftar

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(0)

BABIES(0)

KESIHATAN(60)

PERNIAGAAN RUNCIT(0)

FESYEN WANITA(0)

KECANTIKAN(8)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(7)

PENDIDIKAN(6)

DERMA DAN INFAK(0)

TUDUNG(1)

ARTIKEL(3)

PEMBORONG(1)

PRODUK DIGITAL(48)

MAKANAN(5)

PERNIAGAAN(42)

KENDERAAN(2)

ELEKTRONIK(1)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(2)

RUMAH & BARANG PERIBADI(4)

PEKERJAAN(0)

SERVIS(12)

HARTA BENDA(1)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(55)


Select Negeri

SELANGOR(34)

PAHANG(19)

KELANTAN(28)

PERAK(11)

NEGERI SEMBILAN(13)

KEDAH(14)

TERENGGANU(14)

SABAH(0)

SARAWAK(0)

JOHOR(9)

MELAKA(44)

PENANG(5)

PERLIS(9)

KUALA LUMPUR(20)

PUTRAJAYA(18)

LABUAN(1)

MALAYSIA(47)

INDONESIA(1)

SINGAPORE(0)

BRUNEI(0)