GROWTH YOU BISNES DENGAN PLATFORM VIRAL TANPA PANDAI TEKNIKAL

Category
Servis
Brand

BINA KEDAI ONLINE TANPA PANDAI TEKNIKAL MUDAH DAN PANTAS

Bila layan WhatsApp pelanggan, 15 orang yang close cuma 2-3 orang. Ada kalanya tak terbalas kesemuanya dan terus lupa nak balas. Akhirnya, pelanggan pun lari dan dah tak berminat nak membeli sebab dah jumpa peniaga lain. Sedihkan?

Tentu anda terfikirkan?

Sekarang semua orang mampu membina kedai online mereka sendiri dengan hanya 3 langkah mudah serta pantas tanpa perlu pandai teknikal

  • 1] Masukkan produk beserta maklumat lengkap yang lain seperti gambar, video, variasi, deskripsi produk, promosi dan sebagainya.
  • 2] Masukkan logo, banner dan ubah suai theme kedai anda mengikut identiti brand anda sendiri tanpa perlu buat sebarang code.
  • 3] Dengan mudah, kedai online anda terus live dan anda boleh validasi bisnes anda dan dapatkan market share lebih pantas dari pesaing anda yang lain.

Pelaburan terbaik untuk empayar online anda.

Menekankan fokus dari pengguna untuk pengguna, sistem kami menjadi lebih mudah dibina mengikut kesesuaian pelanggan kami. Dengan harga mampu milik, ini bermakna tiada yuran tersembunyi atau amalan perkongsian data peribadi. Dengan mendaftar, anda akan menyokong usahawan kecil syarikat IT yang mengambil berat tentang anda.

Daftar percuma sini

BINA PAGE JUALAN ANDA TANPA HAD "UMLIMITED"

Anda boleh bina website / landing page jualan tanpa had dan juga rekabentuk “design” yang terkini, minimalis serta mengikut “trend” citarasa pelanggan yang terkini

Anda tak perlu untuk pandai teknikal IT cukup hanya sekadar tahu asas computer saja , ini kerana web wang cepat sudah tersedia [ EDITOR ] bagi memudahkan anda memasukkan gambar - gambar produk anda serta ayat copywriting dalam page jualan

Anda juga boleh memasukkan video serta testimoni pelangan anda , Dalam landing page ini anda perlu masuk kan gambar serta content { keterangan / kelebihan / apa manfaat produk anda supaya pelangan anda akan lebih yakin untuk menbeli produk anda

Website ini bukan biasa - biasa , Ianya dibina sama dengan web yang ada di luar sana cuma disini ianya bercampur ramai para peniaga - peniaga yang lain untuk menaikkan branding mereka di internat [ carian utama google ]

Oleh kerana itu bila anda nak masukkan content ayat jualan anda kena buat biar pelangan anda benar - benar yakin dengan produk anda dapat menyelesaikan masalah mereka

APA KELEBIHAN APABILA JOIN DENGAN WANG CEPAT NI

Bila anda join dengan platform wang cepat , anda akan dapat 2 lagi web yang akan cover produk anda di internat . Macam mana tu ? maksubnya apa bila anda buat landing page kemudian anda aktifkan ianya akan terpapar pada 3 lokasi mengikut domain web yang telah didaftarkan tapi dengan usernama yang sama ,

Dengan cara macam ni pelawat boleh masuk dari 3 keadaan mengikut link yang di sebarkan [ share ] ke media sosial

Antara contoh :> anda boleh tekan link dibawah

link utama

link kedua

link ketiga

Apa kgunaan link ini ? kegunaan adalah untuk anda buat target pada pelangan

contohnya :- Anda nak pelangan anda nampak produk anda saja ! jadi anda bagilah link yang ketiga kerana link itu khas untuk personal ahli saja [ mengikut id masing-masing ]

walau bagaimana pun traffice boleh juga masuk melalui carian google apabila dia tekan link web personal anda dan juga lain - lain web ikut id anda , ini kerana bila usernama [id ] anda berada di carian google maka memudahkan traffice jumpa produk anda

BAHAGIAN MAINTENANCE DAN LAIN - LAIN TEKNIKAL

Sebenarnya lain-lain bahagian anda tak perlu risau kerana ianya diurus oleh admin sama ada masalah teknikal ke ? masalah S, E, O ? nak update web ke ? semuanya admin akan uruskan , ini kerana meman kerja dan makanan dia setiap hari

Tugas anda adalah promot LINK id anda seberapa banyak yang boleh dan juga bagaimana hendak melariskan jualan anda

Dalam web ni ramai yang join dan promot link masing - masing jadi traffice akan jadi bertambah , bila traffice bertambah sudah tentu mereka akan nampak produk anda . seandainya dia berminat dengan apa yang anda pamerkan dia akan menbeli

Bagaimana pelangan nak berhubung dengan anda ?
cara nya - semasa anda mendaftar masuk anda serta sekali no fon anda kan? jadi no fon itu secara automatik jadi link wasap anda
Dalam web ini juga akan dimasukkan sistem bayaran online terus ke akaun bank anda , sekarang dalam proses untuk disiapkan Akan banyak lagi kemudahan yang akan anda nikmati dalam web ini

Jika anda berminat nak join WANG CEPAT DOT BIZ sila daftar pada link bawah :

JAMINAN 100% WEB REAR BISNES

BUKAN WEB SCAMMER

BUKAN WEB MONEY GAMES

BUKAN WEB SKIN CEPAT KAYA

BUKAN WEB PINJAMAN WANG


Jika sekiranya anda tidak mahir dalam IT untuk memasukkan produk , content , testimoni , serta video untuk tujuan promosi ke dalam website atau landing page jualan anda - Sila berhubung dengan saya terus bagaimana untuk memasukkan produk anda dalam website.

Tapi jika sekiranya anda kesuntukkan masa . anda boleh mengupah saya hanya sedikit bayaran yang diperlukan.

Maklumat lanjut sila tekan sini =>
tempah web jualan



GROWTH YOU BISNES  DENGAN PLATFORM  VIRAL TANPA PANDAI TEKNIKAL -https://myempiremall.com/img/Whats-App-1.gif


Web : https://websaya.biz/BBBR
Iklan dihantar oleh : BBBR ([email protected])
No Tel : 60136778200 (NAZRI)






Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Servis



Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

” KAEDAH BUAT DUIT RM50 SEHARI TANPA MODAL, TANPA MENJUAL, TANPA KELUAR RUMAH” -https://myempiremall.com/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
NAZRI
” KAEDAH BUAT DUIT RM50 SEHARI TANPA MODAL, TANPA MENJUAL, TANPA KELUAR RUMAH” -https://myempiremall.com/img/bagus.gif

PLATFORM INI SANGAT MEMBANTU SEBARKAN BISNES/PRODUK ANDA

Klik Dibawah daftar

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(0)

BABIES(0)

KESIHATAN(76)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(0)

KECANTIKAN(9)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(7)

PENDIDIKAN(10)

DERMA DAN INFAK(0)

TUDUNG(0)

ARTIKEL(9)

PEMBORONG(2)

PRODUK DIGITAL(27)

MAKANAN(22)

PERNIAGAAN(36)

KENDERAAN(4)

ELEKTRONIK(3)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(1)

RUMAH & BARANG PERIBADI(4)

PEKERJAAN(0)

SERVIS(9)

HARTA BENDA(1)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(13)


Select Negeri

SELANGOR(30)

PAHANG(8)

KELANTAN(21)

PERAK(36)

NEGERI SEMBILAN(10)

KEDAH(10)

TERENGGANU(8)

SABAH(0)

SARAWAK(0)

JOHOR(5)

MELAKA(39)

PENANG(2)

PERLIS(2)

KUALA LUMPUR(9)

PUTRAJAYA(7)

LABUAN(0)

MALAYSIA(67)

INDONESIA(2)

SINGAPORE(0)

BRUNEI(0)